Kraamvisite plannen op jouw manier

Jippie! Papa of mama geworden? Of binnenkort? Gefeliciteerd!

“Iedereen is natuurlijk hartstikke nieuwsgierig en jullie willen ook dolgraag jullie kleintje voorstellen aan de mensen om jullie heen, maar daarnaast is het ook een drukke tijd en verandert er veel in het gezinsleven. Het ontbreekt je vaak aan energie om de agenda bij te houden, kraambezoekjes af te spreken en over en weer te appen, mailen of bellen over datums.”

Nu kom ik, Baby Kiekeboe, de superhandige kraamvisiteplanner. Datums plannen zo gepiept! Deel je link en gasten plannen zelf een kraambezoek op jullie gastenpagina. En heb je er wel eens aan gedacht? Een middagje speciaal voor je neven en nichten? Ze zien dan gelijk de baby en jullie hebben elkaar waarschijnlijk al een tijdje niet gezien. Vind je dat leuk, zo’n concept groepen? Alles kan met Baby Kiekeboe, maar niets hoeft. Jij bepaalt het allemaal zelf, handig toch?

Wie zit er achter Baby Kiekeboe

Wij zijn Bart en Marijke en onze dochter heet Fleur.

Ik (Bart) werk sinds juli 2018 als zelfstandige in mijn eigen bedrijf IT Enablers. Ik ben dit bedrijf begonnen om het idee achter Baby Kiekeboe te kunnen uitwerken.

Mijn vrouw Marijke is kinderverpleegkundige bij een kinderthuiszorgorganisatie. Daarnaast werkt ze mee aan het tot stand komen van Baby Kiekeboe.

Ga zelf aan de slag

Maak je eigen gastenpagina

Plan datums

Zet leuke dingen op je verlanglijstje

Deel jouw link

Zwanger? Begin alvast!

Gratis aanmelden