Het felle licht is wat vervelend en de geluiden oorverdovend, maar wat voel ik me welkom. Kraamvisite, vreugdetranen, beschuit met muisjes. The whole package. Er is zoveel aandacht aan me besteed. Van voor tot achteren ben ik gepamperd. Zo’n 9 maanden geleden ben ik stiekem geplant en daarna groeide ik als kool. Alles top secret. Nu op 14 december ben ik EINDELIJK geboren en mijn naam is Baby Kiekeboe. Ja en dus? Hoor ik je denken. Ik zeg: relax. Lees gewoon verder.

Heel veel mensen willen de baby knuffelen

Je kijkt ontzettend uit naar je baby. Natuurlijk. Zo’n heerlijk klein wezentje. Dat zo onnoemelijk lekker ruikt en zo ontzettend vertederend is. Het liefst trek je je de hele dag terug om te knuffelen. Maar je wilt jouw baby ook aan de hele wereld showen. Of ja, aan je familie, vrienden, kennissen, buren en collega’s dan. En geloof me maar, zij willen ook maar wat graag je kleine telg komen bewonderen. En dat is juist de bottleneck.

HELP, iedere dag het huis vol kraamvisite

Vooral de planning van de kraamvisite. AAAH… Pietje belt, Klaas appt vaak en met Marie mail je over en weer over een geschikte datum tot je een ons weegt. (Als je net bevallen bent, is dat laatste nog niet zo slecht, als je begrijpt wat ik bedoel.) Gek word je ervan. Je wilt eigenlijk dat deze eerste weken snel voorbij zijn. Maar dat betekent ook dat je schattige baby’tje al weer veel te snel in het volgende kledingmaatje past. En dat wil je zo lang mogelijk uitstellen. Toch?

Baby Kiekeboe, waar was je al die tijd?

Je hebt je al van alles laten invallen. Een babyborrel of kraamfeest misschien? Dan heb je in 1 keer het meeste bezoek ‘getackeld’. Maar vind je dat echt leuk? Het is best massaal. Je hinkt op 2 gedachten. Groot feest of kleinschalig met alle appjes, mailtjes, telefoontjes die daarbij horen. HO! Stop maar met twijfelen, want nu kom ik, Baby Kiekeboe, om de hoek kijken. Ik ben dé superhandige gratis kraamvisite planner. Met gemak en maximale flexibiliteit plan jij je kraamvisite. En geloof me: iedereen kan ermee overweg. Ik hoor een diepe zucht en dan: Baby Kiekeboe, waar was je al die tijd?

Heb je ook een verlanglijstje?

Baby Kiekeboe wist dat je erom zou vragen. Stiekem was hij er al mee bezig en nu is het af.

kraamvisite wensenlijstje

Kom je snel met me kennismaken?

Lees meer over Baby Kiekeboe of begin hier gratis. Ik beloof je: kraamvisite plannen wordt fun!

Delen op Facebook